Werken vanuit de kracht van de mens

Soms loopt het leven niet zoals je had gepland. Misschien kamp je met een verslaving of ervaar je sociale ongemak. Je blijft het liefst bij iedereen uit de buurt en ziet het leven soms somber in. Dat kan anders. Wij leren je graag kennen om je de juiste steun in de rug te geven.

Mijn oZSo - Werken vanuit de kracht van de cliënt

Persoonlijke en veilige zorg voor jou

Veel jongvolwassenen hebben even tijd nodig om hun plaats binnen de maatschappij te (her)vinden. Dat is helemaal niet erg. Sterker nog, het is doodnormaal. Wij geven je extra ondersteuning waar en wanneer je dat nodig hebt. En wat dat precies is? Dat bepaal je zelf. Wij geven jou de regie van je eigen leven in handen. Bij Mijn oZSo geloven we dat onze cliënten vaak zelf het beste weten waar ze hulp bij nodig hebben.

Wie komt in aanmerking voor onze ondersteuning?

Iedere jongvolwassene die in aanmerking komt voor de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) heeft de mogelijkheid om voor Mijn oZSo te kiezen. Via het persoonsgebonden budget (PGB) bepaal je namelijk helemaal zelf wie jou ondersteunt. Na aanmelding nemen wij de zorg over van je huidige aanbieder.

Hier kan Mijn oZSo je mee helpen:

Benieuwd waar wij je mee kunnen helpen? Wij begeleiden jongvolwassenen die bijvoorbeeld:

  • leiden aan autisme;
  • hechtingsproblemen ervaren;
  • kampen met een verslaving (nu of in het verleden);
  • een licht verstandelijke beperking hebben;
  • vallen binnen de justitiële kaders.

Herken jij je in een van bovenstaande situaties? Dan leren we je graag goed kennen voordat we beginnen met de begeleiding.

Op professioneel niveau de juiste begeleiding

Wij beschikken uiteraard over de benodigde diploma’s om jongvolwassen op professioneel niveau te begeleiden. Durf jij om de juiste hulp te vragen? Laat dan hier je gegevens achter en wij regelen de rest.