Individuele begeleiding om je doelen te bereiken.

Iedereen is uniek. Daarom bestaat geen gouden methode om iedereen te helpen. Dankzij individuele begeleiding zijn wij in staat om je heel gericht te helpen. Want we gaan samen om tafel zitten en zoeken naar jouw ambities. Het einddoel? Jou zo zelfstandig mogelijk te laten wonen en leven.

Mijn oZSo - Dagbesteding

We houden met alles rekening om jou beter te helpen

Tijdens onze gesprekken proberen we elkaar zo goed mogelijk te leren kennen. Hierdoor begrijpen we elkaar en zijn we in staat om je heel gericht te ondersteunen. Daarom leren we ook graag jouw leefomgeving en de mensen om je heen kennen. Wij geloven namelijk in persoonlijke begeleiding. Die kunnen we alleen aanbieden wanneer we samen met jou een persoonlijk pad bewandelen. Via onze dagbesteding ondersteunen we je in taken en leren we je om zelfredzaam te worden.

Houd controle over je leven

We hebben allemaal onze sterke eigenschappen en we kunnen allemaal zo nu en dan wat hulp gebruiken. Nieuwsgierig wat er allemaal onder individuele begeleiding valt? Bij Mijn oZSo helpen we je graag met:

  • Jouw ideale werkplek en/of opleiding vinden;
  • Een geschikt woonadres regelen;
  • Praktische zaken regelen zoals administratie, huishouden en meer.

Je leest, ons aanbod voor individuele begeleiding is erg breed. Uiteraard besteden we extra tijd aan fysieke en mentale gezondheid. Voor het verbeteren van je sociale vaardigheden staat Mijn oZSo ook voor je klaar. Wij helpen je om zelf weer het touw in handen te krijgen. Vaak is persoonlijke begeleiding tijdelijk, maar bij Mijn oZSo ondersteunen we je zolang het nodig is.

Mijn oZSo - Weerbaarheidstraining Karim
Mijn oZSo - Aanmelden voor dagbesteding

Zelfredzaamheid: de regie over je eigen leven

We besteden veel aandacht aan het aanleren van praktische vaardigheden om jou de regie over je leven te geven. Mijn oZSo heeft altijd als doel om cliƫnten zo zelfstandig mogelijk te laten wonen en leven. Tijdens onze individuele begeleiding leer jij jezelf ook beter kennen. Waar liggen mijn grenzen en wat zijn mijn sterke punten? Daarom vragen we altijd eerst wat jij verwacht. Want uiteindelijk zijn wij er alleen maar om jou te helpen waar dat mogelijk is.

Behoefte aan 1-op-1 contact?

Ben jij toe om weer de regie over je eigen leven in handen te hebben? Laat je gegevens achter en wij regelen de rest.