Ambulante begeleiding: krijg je leven weer op de rit

Stapelen de problemen zich op en zie je de uitweg niet meer? Met onze ambulante begeleiding komen we graag bij jou langs. De zorg die we je bieden kan erg variërend zijn. We helpen je namelijk met alledaagse taken, leren je waardevolle vaardigheden en gaan met je om tafel zitten om je leven vorm te geven. Wat je precies nodig hebt bepaal je grotendeels zelf. Wij zijn er om jou te helpen.

Mijn oZSo - Ambulante begeleiding

Ontvang precies de ambulante zorg die je nodig hebt

Soms is een zetje in de goede richting al voldoende. In andere gevallen werken we graag intensief aan jouw herstel. Mijn oZSo is een zorgaanbieder met extra veel aandacht voor persoonlijke zorg. Jongvolwassenen met een beperking voelen zich vaak niet goed begrepen. Zonde, want alleen door iemand door en door te kennen is het mogelijk de beste zorg aan te bieden. Wij helpen je bijvoorbeeld met opruimen en schoonmaken. Of creëren overzicht in je administratie. Zo zelfstandig mogelijk wonen is altijd het uitgangspunt. Maar noodzakelijke hulp moet altijd beschikbaar zijn.

Is ambulante begeleiding iets voor mij?

Bij jou thuis, op het werk of een andere fijne plek; daar gaan we aan de slag. Onze ambulante zorg past zich volledig aan jou aan. Twijfel je of Mijn oZSo jou kan helpen? Laten we een paar voorbeelden geven:

  • Zie je geen uitweg meer in de schulden? Samen gaan we de ongeopende enveloppen aan;
  • Heb je psychische klachten bijvoorbeeld autisme? Dan geven we je graag een vaste routine;
  • Zijn er spanningen binnen het gezin? Mijn oZSo zorgt voor fijne communicatie.

Wij zijn al jaren actief in de ambulante begeleiding voor jongvolwassenen. In die periode zijn we nooit een uitdaging uit de weg gegaan. Onze ervaring zit in uiteenlopende problematiek. Denk onder andere aan autisme, LVB of gedragsproblemen. Onze ervaring is dat je een heel eind komt door goed naar iemand te luisteren. Het gaat tenslotte niet om de problematiek, maar om de persoon.

Mijn oZSo- Ambulante Zorg

Kies jij voor begeleiders die jou begrijpen?

Bij Mijn oZSo ondersteunen we je graag met onze specialistische hulp. Zo zorgen wij dat jij de juiste steun in de rug krijgt om zelfstandig te wonen en leven. Ons team staat voor je klaar. Laat je je gegevens achter en dan regelen wij de rest.